Loading

LUXIV  Rent-A-Car je domaća kompanija koja se profesionalno i uspešno bavi iznajmljivanjem automobila. Naš prioritet  je prvenstveno kada je naš korisnik zadovoljan!

Ako imate potrebe  da putujete zbog posla ili zadovoljstva, ukoliko Vam je potreban automobil za vreme odmora. LUXIV rent a car Beograd je tu da izađe u susret svim Vašim zahtevima.

Potrebno je samo da se odlučite za odgovarajući model i rezervišete ga putem telefona ili sigurnom i jednostavnom online rezervacijom.

Pored naših ponuda koje se odnose na standardne vidove najma vozila za fizička lica. Za pravna lica predviđamo i posebne pogodnosti za višemesečne i trajne zakupe vozila.

Kvalitet koji mi pružamo najbolje svedoče vozila koja mi iznajmljujemo i koja su apsolutno nova i sa pređenom kilometražom iz salona novih vozila.

Kao posebnu uslugu nudimo mogućnost iznajmljivanja i vozača. Usluge transfera sa i do aerodroma, autobuskih i železničkih stanica, kao i transfera do svih destinacija širom republike Srbije. Kako bi Vama i Vašim partnerima obezbedili iznad svega siguran, pouzdan i udoban prevoz.

LUXIV Rent-A-Car vam preporučuje da zbog velike potražnje blagovremeno izvršite rezervaciju kako biste osigurali  da iznajmite automobil.

Iznajmite vozilo kod nas u LUXIV rent a car i uverite se u kvalitet naših usluga i vozila.

Vaš LUXIV doo. rent a car